Studie i mänskligt beteende

Jag ligger vid poolen och arbetar så att svetten rinner. Arbetar? Visst, studerar mänskligt beteende. Aldrig är det så enkelt när man ligger i solstol. 
 
Just i precis detta nu har jag följande fenomen runt omkring mig:
 
1. Kvinnan som liksom stelnar i en rörelse i poolen och tror att ingen förstår att hon kissar.
2. Det äldre paret som hånglar med tjocka tungor vid poolkanten och tror att ingen förstår att han – den fete mannen med hårtransplantation och porslintänder – knappast lär klara av mer än tunggymnastiken och därför föredrar stora folkmassor där han inte kan avkrävas på en mer uttrycklig klimax.

3. En kroppsbyggande vältatuerad man i tjugoårsåldern som ideligen, och då menar jag ideligen, kikar sig själv ner i badkalsongen. Och just den här observationen förbryllar mig. Hade jag haft några manliga läsare hade jag frågat: Vad tittar han efter där i spandaxmörkret? Om den fortfarande är kvar? Solranden? Bilnyckeln? Om den krympt sedan sist? Är det någon som vet? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.