Paus på hotellet

Nu har jag en kort paus mellan dragningar och mingel. På hotellet, ett sånt där rum som ser ut som hotellrum gör. I natt kommer jag att sova lika illa som jag brukar göra i rum av den här typen, men snart ska jag gå på restaurang. Kanske ska jag prata lite skit om etablissemanget. Jag tror att det är så man gör när etablissemanget skiter i vilket.

Skämt åsido. Det känns bra. Jag känner mig förvånansvärt lugn. Möjligtvis överlever jag det här också. Kanske har jag trevligt på köpet.

3 reaktioner till “Paus på hotellet”

    1. Nämen Sofie! Visst såg jag dig i havet av människor när jag blev intervjuad av Carina i Bonniers tidskrifters monter? Jag som hade velat byta bok med dig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.