GRATTIS ANNA

Det är Annas namnsdag i dag. Jag heter Anna, min redaktör heter Anna och några av mina kompisar heter ANNA. Så i väntan på MALIN-dagen, som infaller redan i morgon (vilket kommer att märkas eftersom hela landet flaggar i min ära) tycker jag att vi önskar ANNA en trevlig namnsdag. HURRAHURRAHURRA!

anna

3 reaktioner till “GRATTIS ANNA”

 1. Min syster heter också Anna. Och Malin 🙂
  För övrigt anser jag att din blogg är intressant/rolig/bra/förtjusande/vettig (välj det du helst vill ta till dig just idag).

 2. klart du inte måste,
  du får ta allt på en gång om du vill,
  eller en i taget om dagen några dagar
  eller spara nån tills när den verkligen behövs 🙂
  Du kan till och med få återanvända dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.