Är prinsessan gravid?

Jag ser att ”folk” undrar om prinsessan Victoria är gravid. ”Hon ser gravid ut!” skriver de, med anledning av hur hon såg ut under gårdagens Nobelmiddag.

Hm.

Hon kanske visst är gravid, hur skulle jag kunna veta det. Men att prinsessan Victoria skulle SE gravid ut, det går jag inte med på.

En gravid kvinna ser inte ut så här.

Hon ser ut så här:

Elsa1012

7 reaktioner till “Är prinsessan gravid?”

  1. Håller med dig till hundra procent! Det enda som pekar på att Victoria möjligen är gravid är att hon lär ha tackat nej till vinet till maten. Men fysiskt såg hon ut att vara lika trimmad som alltid. Blir arg på folk som säger att hon SER gravid ut – jag menar vart är världen och kroppsidealet på väg egentligen?

  2. Exakt! Har ett nästan identiskt kort i mina ägor…

    Grejen är att jag verkligen LIDER med Victoria. Hon skulle ju kunnat ha haft tre missfall hittills och så håller alla på. Låt henne vara!!! Qué sera sera!

  3. Det där med att tacka nej till vin. Som om prinsessan Victoria och hennes familjemedlemmar är kända för att supa ner sig på nobelmiddagen. Tror folk på allvar att de dricker när de jobbar?

  4. Exakt, jag håller med. På bröllopet såg man att sessan var lite berusad, mest på ögonen, men va fan – det är skillnad! Inte fan kan de dricka järnet på Nobelfesten. Det borde ingen göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.