Yes, you could!

…som jag sa till fru Petrell, min förläggare Sofia, i går: det känns som om den stora kometen är på väg och vi bor i Vimmerby och det är ingen som har kokat blåbärssoppa. Jag är märkligt lättad i dag. Jag trodde faktiskt inte att vi skulle få höra Obamas segertal och jag är så väldigt glad för att jag hade fel.

Barak Hussein Obama. Visa nu att dina fienden har rätt: att det bor en muslimälskande smygkommunist i dig. Inget skulle göra mig gladare.

 

17 reaktioner till “Yes, you could!”

 1. Yes!
  (Eftersom många amerikaner sätter likamedstecken med européer och kommunister så är det väl egentligen så att de säger att han är europée i smyg. Det tycker jag är ganska trevligt…)

 2. Yes!
  (Eftersom många amerikaner sätter likamedstecken med européer och kommunister så är det väl egentligen så att de säger att han är europée i smyg. Det tycker jag är ganska trevligt…)

 3. Jag vågade knappt slå på TV:n imorse – det var desto roligare att se siffrorna när han hade klarat hem fler elektorsröster.

 4. Jag vågade knappt slå på TV:n imorse – det var desto roligare att se siffrorna när han hade klarat hem fler elektorsröster.

 5. Ja Jesus, vilken ENORM lättnad! Satt uppe till halv sex i morse och kollade New York Times grafik i realtid. En rysare som slet mig mellan hopp och förtvivlan.
  Barack är grabben hela dan. Känns som om det här gamla vraket är svårt förälskat:-)

 6. Ja Jesus, vilken ENORM lättnad! Satt uppe till halv sex i morse och kollade New York Times grafik i realtid. En rysare som slet mig mellan hopp och förtvivlan.
  Barack är grabben hela dan. Känns som om det här gamla vraket är svårt förälskat:-)

 7. Ärligt talat hade jag blivit chockad om inte Obama vunnit omvalet! Sedan 1933 är det egentligen bara två! presidenter som förlorat sina omval; Carter och Busch sr – båda på grund av stora utrikespolitiska problem. Och se´n måste jag bara få fråga – och helt utan sinistra baktankar – utan enbart för att jag faktiskt blir litet nyfiken. Tycker du verkligen att det vore bra om President O skulle visa sig vara en ”muslimälskande smygkommunist” – vad nu det är för ngt ? Eller är det bara ett chict skämt? Jag tycker det skulle vara ganska trist om inte den demokratiske presidenten lyckas samarbeta ok med den republikanska kongressen – både för USAs och Europas vidkommande!

  1. Nej det är inget chict skämt (vad det nu är för något?). Däremot är det kanske lite väl optimistiskt. Jag hoppas också att han lyckas samarbeta med kongressen.

 8. Ärligt talat hade jag blivit chockad om inte Obama vunnit omvalet! Sedan 1933 är det egentligen bara två! presidenter som förlorat sina omval; Carter och Busch sr – båda på grund av stora utrikespolitiska problem. Och se´n måste jag bara få fråga – och helt utan sinistra baktankar – utan enbart för att jag faktiskt blir litet nyfiken. Tycker du verkligen att det vore bra om President O skulle visa sig vara en ”muslimälskande smygkommunist” – vad nu det är för ngt ? Eller är det bara ett chict skämt? Jag tycker det skulle vara ganska trist om inte den demokratiske presidenten lyckas samarbeta ok med den republikanska kongressen – både för USAs och Europas vidkommande!

  1. Nej det är inget chict skämt (vad det nu är för något?). Däremot är det kanske lite väl optimistiskt. Jag hoppas också att han lyckas samarbeta med kongressen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.