förresten

På söndag ska Dokument Inifrån prata om mitt favoritprogram Nannyakuten (och pedagogiken kring den, hyllad av kristdemokraterna). Jag blev upprörd redan under påan, eller vad det heter. Jag blir lika upprörd när jag läser på svt:s hemsida vad det ska handla om.

Vad. Är. Det. För. Fel. På. Folk.

??????

Hur kan man tro att man uppfostrar trygga barn när man låter "en extra lång kram" bli belöningen för att en liten unge inte har kissat på sig? Va?

Och ni bör veta att jag har otroligt väluppfostrade barn. Men inte fan måste de uppföra sig för att bli kramade. Tvärt om, höll jag på att säga.

Jag sitter klistrad framför tv:n på söndag. Sedan skriver jag säkert något. Antagligen kommer det jag skriver att bli en milstolpe i Svensk Uppfostringsfilosofi. Och den dödsstöt som kristdemokraterna så väl förtjänar.

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=86230&a=1265993&lid=puff_1266019&lpos=lasMer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.