Vabba

Gårdagskvällen ägnades åt Vård Av Sjuk Blogg, eller åtminstone Obesökt Blogg. Nu har jag gjort en liten bloggpresentation som ni snart kommer att återfinna vid sidan om detta inlägg, jag har fotograferat mig själv när jag sitter framför datorn (i en avslappnad pose, osminkad, jag menar seriös och redo att blogga) och jag har funderat på vad jag ska skriva om nu när Alex kommer att länka till min blogg och jag med hans hjälp tar mig från 11 läsare per dag till en sisådär 110.000 läsare per dag.

Jag tänkte att min framtida blogg ska innehålla:

1. Dagens outfit. Oundvikligt. Men det kommer att bli en baggis, alla som har sett en jurist vet vilka variationer vi talar om (blå dräkt, svart dräkt, grå dräkt, mörkare blå dräkt). Den enda utmaningen blir att försöka få Christophe att förstå vikten av att fota mig mitt i morgonkaoset när jag kastar huvudet åt sidan och viker upp kavajslaget så att man kan skymta den vita skjortan där inunder.
2. Dagens Titta Hon Kan Vinka. Det bästa jag vet är att prata om mina barn. Det är också mycket kommersiellt har jag förstått, så jag förutsätter att ni kommer att älska det. Som en teaser kan jag berätta att min tvååring är i färd med att lära sig att gå på pottan
– ni anar inte vilka Stories jag sitter inne på.
3. Dagens Idiot. Som en extra bonus kommer mitt blodtryck att sjunka när jag äntligen får tillfälle att släppa lite på trycket under så ordnade former som en blogg ändå är. Det vimlar av rötägg därute, alltid något nytt att skriva om, alltid någon ny att skratta åt.
4. Dagens lista (typ den här)
5. Dagens tävling. Första och enda pris kommer alltid att vara min bok, frågan kommer alltid att vara omöjlig att svara på.

Bild 6.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.