… men på den sjunde dagen …

Vi vaknar i omgångar, tvättar oss, äter frukost, klär på oss, det blir lite bråttom för vi vill inte komma försent till söndagsbrunch hos bekanta, där kan vi inte stanna länge för klockan 13 ska minstingen sova, kl 14 börjar tvåans kalas och där gäller det att lämna snabbt för att hinna hämta stora tjejens kompis och transportera dem till deras party kl 15 och sedan snabbt, snabbt hem igen, hämta minstingen som nu har vaknat och vill ha lite mellanmål och sedan ska vi åka och fika med goda vänner som är och hälsar på i Bryssel det är minsann inte varje dag och vi måste verkligen ses lite oftare och puss puss och sedan raka vägen till tvåans kalas för hämtning och sedan hem igen för vi måste hinna göra läxorna och pappan stavar och ljudar och förhör och mamman lagar middag och blandar en sallad för det är ju ändå söndag och har vi kanske något till efterrätt, alla ska äta tillsammans och hoppsan vi har visst en dotter till men skulle inte hon bli hemskjutsad av kompisens mamma, jo, men hon blev lite försenad och nu gäller det att … ja, vi äter först, hon får göra läxa medan de andra tittar på en film för Bolibompa det missade vi allesammans och nu måste pappa faktiskt jobba imorgon är det stor och viktig förhandling och sedan badar vi, borsta tänder, läsa saga, klippa naglar, vispa välling, snusa i barnanacke, tända sovlampa, stoppa om, godnatt, godnatt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.