Hur hinner folk egentligen?

1. Akrylnaglar. Jag försökte mig på det en gång och spenderade mer tid åt att bara titta på underverken längst ut på mina egna fingertoppar än jag ägnade åt mina barn.
2. Slingor. För att kunna upprätthålla myten om att svenskor är blonda även i vuxen ålder krävs det att man en gång var sjätte vecka sitter still i en frisörstol i tre timmar. Berätta: finns det någon endaste människa som har den typen av egentid?
3. Titta på Idol. En höst blev jag och min man fast framför den franska versionen av Idol (Star Academy) och jag kan inte minnas att vi under hela den perioden som det pågick träffade några vänner, pratade om något vettigt, gjorde något vettigt. Men jag är fortfarande djupt upprörd över att fel man (jag menar pojke) vann. Och jag brukar hävda att jag lärde mig en hel del om fransk popkultur. Om det verkligen är något positivt att lära sig något om fransk popkultur kan vi kanske lämna därhän.
4. Vara hemma från jobbet. Jag blir alltid lika fascinerad när någon säger: Jag känner mig lite krasslig så jag stannar nog hemma idag. Va? Krasslig?! Om man är så pigg att man kan ta sig från sängen till telefonen då är man pigg nog att jobba. Jag var hemma en och en halv dag i början av hösten med kräksjuka (och kunde alltså INTE ta mig till telefonen, Christophe fick ringa in mig sjuk) och jag tycker fortfarande att det var onödigt. Hade jag bara bitit ihop hade jag säkert kunnat släpa mig till kontoret och då kanske det inte hade varit så mycket att göra nu.
5. Föna håret varje morgon. Det tar säkert sex, sju minuter att föna håret. På sju minuter hinner man: duscha, klä på sig, sminka sig och börja borsta tänderna. Borsta tänderna kan man sedan göra samtidigt som man säger åt några barn att de har gympaskorna på fel fot. Men det har hänt att jag har fönat håret på morgonen innan jag går till jobbet, jag tror i alla fall att det har hänt. Jag kan inte minnas när det var, men säkert någon gång detta år.

nails_image.jpeg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.