Vet-bäst-Malin

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3805516.ab

Jag läser henne varje dag. Hon är nästan den enda bloggaren som jag läser precis varje dag (förutom Yours Truly). Bloggen är underbar. Men jag har nog aldrig varit överens med henne i något endaste fall när det närmar sig politiska åsikter. För då sprutar det liksom bara åt alla håll och kanter. En gammal kvinna som jag med paragrafer och blanketter som enda fasta punkter i tillvaron, jag behöver lugn och ro och ordning och reda, speciellt när det gäller åsikter för annars blir jag bara nervös och generad. Och den här bloggaren hon är liksom så ung och explosionsproduktiv och så tror jag att hon är både kristdemokrat och miljöpartist på en gång hur nu det går ihop och så bor hon i, jo, faktiskt, hon bor i Kalmar http://www.kalmar.se/. Det ligger i Småland. De lär ha ett fotbollslag i stan http://www.kalmarff.se/ som spelar i allsvenskan.

Så långt, inte en siffra rätt.

Men.

Den här kvinnan är oemotståndlig. Jag tror att jag älskar henne. Ful i munnen och blyg som en rosenknopp på en gång. Roligare än precis alla andra. Ibland till och med roligare än vad jag är, även om det låter osannolikt. Jag vet att jag inte är den enda som gillar henne, snarare tvärtom, men jag tänkte ändå påpeka det eftersom hon nu har skrivit något om uppfostran och debatten kring Nanny-metoderna och jag ler igenkännande och känner att nu kanske jag kan lämna hela ämnet ett tag. Åtminstone en vecka eller två.

Nu måste jag sluta. Jag ska sätta gränser. Mina barn tror att de kan bete sig precis hur som helst. Nu har en av dem gått och blivit sjuk.

Va?

Hur kan ungen tro att jag ska ha tid med det? Nu får det verkligen vara nog! In i skamvrån. Fram med straffsnurran.

Eller? Hur var det nu igen?

PS. Och ja… roligast och roligast… Magnus Uggla http://www.magnusuggla.nu/ är naturligtvis roligast. Men näst roligast är hon. Efter mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.