Vaut le voyage?

Jag är på turné den här veckan. I kväll kl 19.30 ska jag stå bakom Martina Haag, Jan Guillou, Mark Levengood och Helene Tursten på Akademibokhandeln Mitt i City i Karlstad och försöka se ut som om jag passar in http://www.akademibokhandeln.se/db/caweb/cc_layout.get?cid=4006. I morgon bitti ska jag bli intervjuad i Radio Värmland och om jag hinner med tåget ska jag sedan ta mig till Södertälje och Sankta Ragnhildsgården där det är Författarafton som börjar kl 19. Det lär säkert komma några riktiga författare också. På torsdag ska jag slutligen få komma hem till civilisationen och tänkte då vara rejält överklädd på NK:s Litterära afton som börjar kl 19.30. Kom, kom, kom! Litterära groupies är särskilt välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.