Från tjackhora till skokräm

Jag var i Sverige förra veckan på Piratturné. I början av veckan gjorde jag mina bejublade framträdanden med en mörk utväxt på ungefär fyra centimeter. Med min bleka hy och mina vinterfinnar hade jag blivit tagen för en riktig tjackhora om det inte vore för min o-knarkiga övervikt. På torsdagen hade jag några timmar över och bestämde mig för att gå till frissan. Dessutom bestämde jag mig för att jag måste acceptera att jag inte har den tid det krävs för att vara blondin. Färga det mörkt, sa jag bestämt till Uffe på Natasha (http://www.natashasthlm.com/). Så det gjorde han. Jag blev skitsnygg. Uffe är en konstnär. Mycket intellektuellt blev det dessutom. Om det inte hade varit för att Ranelid både är blonderad och insmord med skokräm hade det kunnat vara den perfekta grundplåten i min nya pretto-look.

Sedan åkte jag tillbaka till Bryssel. Hem till världens vackraste hus.

Mörkhårig.

”Hmm…” sa min man. ”Var det dyrt?”

”Mamma!” skrek min äldsta förskräckt. Och började storgråta.

”Det är inte snällt att säga att man tycker att någon är ful” sa mellandottern ilsket till den bölande storasystern medan hon klappade mig medlidsamt på kinden.

”Jag vill ha en kaniiiiin” sa minstingen.

kanin6.gif

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.