Vad är väl en bal på slottet?

Idag är det Författarglögg på Piratförlaget. Bara författarna och förlaget, selektivt så det förslår. Jan och Ann-Marie, Liza, Mark, Katerina, Martina, Linda, Micke och Emma, Sofia, Anna, Gilda, Cherie, Lasse, Madeleine, Mattias, Jonna, Anna-Carin och alla andra. Jag är också bjuden, för jag är Författare. Men jag kommer inte att vara med. Istället stannar jag i Bryssel, njuter av regnet och mina tyska byråkratkollegor, skriver en och annan promemoria, flyttar på ett och annat kommatecken och förbereder logistiken inför helgens sjutton barnkalas och fjorton middagar.

Är jag avundsjuk?

Önskar jag mig någon annanstans?

Ha!

Sover Dolly på rygg? som en av mina närmaste skulle ha sagt.

Ha det så jävla kul kära kollegor. God jul.

images-cinderella-g.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.