Pirats bråkiga kvinnor

http://www.tv4.se/1.758679/2008/12/08/hela_listan_sveriges_brakigaste_kvinnor

Jag har hamnat på plats nummer 18 på Passion for Business lista över Sveriges mest bråkiga kvinnor. Jag tror att det här måste vara den finaste utmärkelsen jag har fått sedan jag i nian blev utsedd till att spela Julia i en mycket ambitiös skoluppsättning av Romeo och Julia. Det finns sammanlagt fyra stycken Piratkvinnor på listan. På plats nummer 16 återfinns Liza Marklund. Linda Skugge, som rimligen borde ha vunnit den här tävlingen, hamnade på fjärde plats. Stina Dabrowski hamnade på 42:a plats.

Men det finns en sak som stör mig. Drottning Silvia har hamnat på plats 26. Vem i all fridens dar har Silvia bråkat med? Kungen? Och i sådana fall: hur har Passion for Business fått reda på det?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.