Baguette

Två (eventuellt tre) av mina käraste familjemedlemmar kör lite GI så här efter jul, för att komma i form. Stackars, stackars dem, tänker jag medan jag äter min frukost i centrala Montmartre. Det finns inget ställe i världen där det görs så omänskligt god baguette som i Paris. Och ett av de allra bästa bagerierna i hela Paris ligger i kvarteret där vi bor över helgen.

Jag kör ingen GI. Ingen viktväktartrams. Ingen ICO-diet eller LCHF eller någon annan bokstavskombination. Istället äter jag baguette och läser Moa Herngrens kom-i-form-blogg. Bägge dessa trevliga sysselsättningar är klart beroendeframkallande.

I april ska jag åka på föreläsningsturné och ragga studenter och då förutsätter jag att jag är smal och snygg. Jag förutsätter det. Finns inga alternativ. Motsatsen helt otänkbar. Som ni märker är min kom-i-form-metod positivt tänkande. Det är den klart bästa bantningsmetoden jag någonsin har provat.

Om jag har vägt mig på sistone? Verkligen inte! Då blir man bara nedslagen och ledsen. Positiv! Positivt tänkande! Det är det som är min grej!

Och om ni undrade så görs det riktigt bra croissanter i Paris också. De äter man när det är slut på baguette.

Boulangerie-Andre-Renoux-43167.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.