Betnér on Gaza

Det här är en man som jag har varit lite sugen på ett bra tag. På ett intellektuellt och ickestalkeraktigt sätt naturligtvis. Han har åkt till USA och kör lite standup i ett par månader. I det här klippet står han på en klubb och kör Gazaskämt inför en helamerikansk klubb med en republikansk konferencier. Det är dödstyst i salen och Betnér bara fortsätter. Och fortsätter. Och fortsätter. Det känns lite som om han – medan han står där på scen – undrar om han kommer att kunna ta sig levande till bilen efter gigget eller om han kommer att hittas sönderslagen på en bakgata inrullad i en nedkissad palestinsk flagga. Men han fortsätter ändå. Jag undrar om jag har sett något så sexigt sen Paul Newman spelade biljard mot den där scientologen i The Colour of Money.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.