Peter Englund, sixtinska kapellet och jag

Bokmagasinet publicerar en artikel om författarbloggar idag. Där säger jag att det är lika stor skillnad mellan att skriva blogg och skriva roman som det är mellan att klottra på en skoltoalett och måla sixtinska kapellet. Och nej, om ni nu undrar, jag tycker inte att man kan jämföra Dubbla slag med sixtinska kapellet. Å andra sidan tycker jag att min blogg är något mer raffinerad än klotter så det kanske går på ett ut. På tal om toalettkonst så klickar jag på en annan länk på Piratförlagets förstasida för att läsa om den utmärkelse som fina Katerina har fått av bokbloggen En annan sida. Katerinas Bedragen blir utnämnd till årets överraskning och även om jag inte tycker att det är någon större överraskning att en författare som har skrivit en så fantastisk bok som Anhörig kan skriva fler fantastiska böcker, så tycker jag att det var roligt för henne. Grattis! Jag är också med på den där årslistan ser jag när jag läser vidare. Jag är inte årets överraskning. Inte heller årets bästa bok. Men vad fan, med på årslistan är jag!

Grattis?

creation.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.