… så var det slut på det roliga…

Bryssel har återtagit sin väl insuttna plats på termometerns åtta-plusgrader-punkt och det nationalsymboliska regnet har effektivt tvättat bort all vit snö. Jag ställde mig på vågen i morse, har fyra pm att skriva på jobbet och borde gå både till tandläkaren och den där doktorn för den andra delen av kroppen. Dessutom insåg jag när jag skulle sminka mig i morse att jag är ett naturbiologiskt fenomen: torr hud, fet och glansig som en spädgris, tonårsfinnar och medelålders. Dessutom har jag munsår. Och börjar få grått hår.

Det nya året har börjat: massarbetslöshet och depression, folkmord i Gaza och snart ska väl den där tyskan släppas på fri fot. Sossarna har rekordlåga siffror, har bestämt sig att samarbeta med två partier som jag har nästan lika svårt för som kristdemokraterna. Och om de mot förmodan skulle vinna nästa val ändå så blir Bodström justitieminister.

Gott nytt år hörrni. Jävligt god fortsättning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.