Sexigt…

I övrigt är jag glad att åtminstone en av mina käraste kommentatorer verkar ha sluppit se det mycket omdebatterade "snacket" på tv8 mellan Malena Ivarsson och Amelia Adamo om att jämlikhet dödar sexlivet. För EGENTLIGEN håller jag – som vanligt – med Simona: en sexig man har tajt rumpa, bred bringa och är framför allt välutrustad. Kritiskt tänkande: sexigt? Suck. Jag har tre ungar, ett heltidsjobb och absolut inte tid med sånt tonårstrams som kritiskt tänkande. Jag tycker bara att att karlar ska hålla med mig. Reservationslöst. Och skratta åt mina skämt. Högt.

PS. Ingen i familjen har ännu börjat kräkas. Spänningen är oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidlig. Ska vi kunna ta oss helskinnade till stora tjejernas gymnastikuppvisning i kväll?

znaniBurt20Reynolds.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.