Hälsoblogg

Så var det måndag igen och jag kan konstatera att Moas 4 ISO-veckor resulterade i minus fem kilo vilket är ungefär fem och ett halvt kilo bättre än min "tänka- positivt-metod" som jag har kört sen nyår.

Jag borde verkligen prova något annat, typ äta-mindre-och-motionera- mer-metoden. Kanske borde jag till och med omvandla detta till en Hälsoblogg. Då skulle ju ni kunna peppa mig när jag bara vill äta popcorn och så kunde ni liksom vara mina alldeles egna Viktväktarpoliser som kontrollerar varje vecka att jag går ner som jag ska. Problemet är bara att jag absolut inte kan skriva hur mycket jag väger på den här bloggen för då skulle Christophe få veta det och det är – som ni säkert kan förstå – helt otänkbart. Helt otänkbart.
Då behåller jag hellre mina pluskilon.

Jag säger som min käraste vän, vi kan kalla henne Mari, sa när hennes yngsta hade frågat varför mammor aldrig bajsade:

– Det sjukaste är inte att hon frågade så utan att jag inte svarade att ’visst gör mammor det, det gör alla människor till och med prinsessan och kungen och drottningen’. I stället bytte jag samtalsämne för att jag var så rädd att om jag sa som det var, då skulle hon berätta det för sin pappa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.