Besatt?

Utav någon anledning missade jag första avsnittet. Jag var inte speciellt ledsen för det, eftersom jag "visste" att jag ändå bara hade blivit besviken. I går kväll såg jag det andra avsnittet. Jag kommer inte missa fortsättningen. Jag "vet" att jag inte kommer att bli besviken. Antagligen kommer jag att bli besatt. Det är en dag kvar innan jag kan se första avsnittet på Replay. Möjligen kommer jag att vara tvungen att ladda ner det olagligt för att jag inte kan vänta så länge.

Och till råga på eländet är min nya favoritserie inspelad på samma byrå som den där Väldigt Framgångsrike Advokaten slash Småbarnspappan slash Vackre Författaren numera jobbar på. Ni vet han, som jag faktiskt var kollega med i mitt tidigare liv. Han som fick fem stycken fillifonker i betyg av Magnus Utvik i Gomorron Sverige, medan jag satt med bröstmjölksfläckar på kavajslaget och undrade varför ingen ville låta mig följa med på några förhandlingar längre.

Oh, grönögda monster – ditt offer är jag!

Othello_6_lg.gif

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.