Feng shui?

Mitt hus är fullt av sladdar, massvis av sladdar, eltrådar huller om buller, med blanka höljen, tvinnade till stadiga rep och starka nog att hänga sig i. Jag avskyr de där sladdarna mer än något annat, nästan mer än jag hatar fjärrkontrollen när batteriet tar slut. De finns överallt: bakom tv:n, i köket bredvid telefonen och mellan kaffemaskinen och brödrosten, kring benen på mitt skrivbord. Sladdarna snor sig runt min själ, hindrar mig från att andas ordentligt.

Lite feng shui kanske vore melodien?

Vad är det egentligen? Och på vilket sätt får feng shuijarna in strömmen i datorn? Flyger den liksom automatiskt rakt in bara den är vänd i rätt väderstreck?

Feng-Shui.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.