Feberprojektion

Jag är fortfarande sjuk. Lilltjejen däremot är lite piggare, särskilt timmen efter att hon fått ny dos alvedon. Då ligger jag under mitt tunga täcke, med rinnande nästipp och bultande tinningar och lyssnar på hur hon skäller ut sina dockor:
"Slutta geeeenast! Inte så! Nej, säger jag! Mamma säger NEJ. Nej, säger jag. Sov nu. SOV NU! Ligg ner och SOV NU!" Och så plötsligt byter hon tonläge. "Lilla gumman… Mamma ässkar dej! Såja. Just det. Ligg här nu. Sov så gott. Gonatt!" För att sen återgå till: "SLUTA GEEEENAST! Inte göra så! Hör du vad jag SÄGER!? Mamma säger NEJ. NEJ! Nej, säger jag."

Och jag som trodde att mina barn inte lyssnade på mig.

625-626-Totte-Emma.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.