Kärleksromaner

I dag gör Bokmagasinet en författarenkät om kärleksromaner. "Vilken är den mest romantiska bok du läst ­ och varför?" Mitt svar finns här: klicka!

Jag drabbades av den här romanen, den här banala lilla historien. Så klart, skulle man kunna säga, för visst tillhörde jag den där ungdomen som så gärna ville bli förförd – av min kille, visst, varför inte, men kanske ännu hellre av Hjalmar Söderberg. Fjorton år gammal blev jag så besatt av Arvid och Lydia att om det hade varit en poplåt hade jag spelat in den – samma låt om och om igen – på bägge sidorna av en av de där kassetterna som jag lyssnade sönder i min freestyle.

Vilken är den mest romantiska bok ni har läst och varför? Svara i kommentarerna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.