Vinnare

dubblaslag_pocket_low.jpg

Kära vänner. Allt som händer i bokbranschen inträffar på onsdagar. Den regeln är lika absolut som att allt som händer i advokatvärlden inträffar efter att dagis har stängt eller under influensasäsongen.

I dag är det onsdag. Och influensasäsong. Det som händer i dag är att Dubbla slag kommer ut i pocket. För mig är pocket tha’thäng eller vad ungdomarna säger nu för tiden. Grejen. Så det är en stor dag. Dessutom är min pocket otroligt snygg om jag får säga det själv. Det är Erik Thunfors som har gjort omslaget. Jag får gåshud av det.

Jag hade verkligen tänkt att ni alla skulle få vinna en pocket, ingen nämnd och ingen glömd och i dag känner jag mig så givmild. Men så hörde jag mig för lite och då visade det sig att anledningen till att det har tryckts upp så många ex antagligen är att det är tänkt att de ska SÄLJAS, inte GES BORT. Och dessutom var det så många som tävlade att jag faktiskt inte har så många ex kvar här i Bryssel (på förlaget i Stockholm finns inga signerade ex). Dessutom blir det dyrt när jag själv måste betala portot. Så därför har jag helt enkelt valt ut tre stycken vinnare:

Brysselbo (för att det blir billigt för mig att skicka)
Amy och
Jo

Skicka era adresser antingen till mig eller till Jonna@piratforlaget.se så ska jag signera och skicka ett ex av årets finaste pocketbok.

Vad gäller er andra så lovar jag att vi ska ha fler tävlingar, jag ska bara komma på lite kluriga frågor. Så häng kvar.

PS. Pernilla och Lena ska definitivt få var sitt signerat pocketex så småningom, men det tar vi när jag är i Sverige.

PPS. "Stoffe"! Om du skickar din adress till Jonna så lovar jag att du ska få två ex av min bok. Eller tre. Herregud, människa, hur många vill du ha? Säg bara till. Det går säkert att ordna.

PPPS. Allesammans. Ut och köp min bok nu. Den kostar nästan ingenting. Lättläst och kul. Och välskriven. Fråga bara "Stoffe".

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.