Mer om Dawit Isaak

Expressens Thomas Mattsson skriver i dag om Dawit Isaak som enligt de senaste rapporterna blir allt sjukare. Mattsson sammanfattar på ett kort och deprimerande vis vad som sagts och inte sagts och framför allt det som inte gjorts i frågan. Till och med undertecknad får vara med på ett hörn. Det känns smickrande men trots allt mest deprimerande eftersom jag inte har speciellt många läsare och Dawit Isaak framför allt behöver kända och inflytelserika personer som talar för hans sak.

Skriv på Expressens namnlista i dag. Gör det är du snäll. Det enda som behövs är ditt namn, inga andra uppgifter. Det tar ungefär två sekunder med en hyfsat snabb uppkoppling. Sedan kan du njuta av ett gott samvete resten av helgen.

Klicka här:

Freedawit-1.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.