Nykär

När det här fotot togs var jag nykär. Galet nykär. Jag var så kär att jag till och med åkte puckelpist för Christophes skull.

Puckelpist.

Om jag fortfarande åker puckelpist för Christophes skull?

Skulle inte tro det.

Åka puckelpist gör ont i knäna. Dessutom kan man ramla. Och slutligen tycker jag faktiskt att det är ett märkligt påhitt. Varför preparera en backe med helt meningslösa pucklar för att sedan lära sig en teknik som går ut på att åka runt pucklarna? När man i stället kan sitta alldeles stilla – i lugn och ro – på en vacker alptopp och läsa en pocketbok och dricka varm choklad.

PS. Svar nej. Jag och Christophe brukar inte klä oss i matchande kläder. Det gjorde vi inte ens när vi var nykära. Men jag hade lånat min skidstass och den råkade av någon anledning vara väldigt lik Christophes. Jag minns att jag tyckte det var lite plågsamt. Redan då.

untitled.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.