Sportlov

Det är sportlov i Bryssel och med hjälp av en svensk hjälte (V70) tar sig familjen Giolito – i skrivande stund – allt närmare de hälsosamma, franska backarna. Senast vi var i alperna (förra påsken) fick jag och två av barnen kräksjuka följd av någon sorts influensa. Under vår veckolånga semester kom jag utanför hotellrummet två gånger. Näst sista dagen (för att gå till apoteket) och den allra sista dagen då jag plogade nerför ett par gröna backar med en femåring mellan skidorna i ett par timmar. När vi åkte hem fastnade vi i en snöstorm och förflyttade oss fyra kilometer på knappt fyra timmar.

Jag tänker inte säga att det knappast kan bli värre.

För det kan det naturligtvis.

alperna.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.