Vem behöver sexleksaker?

Semestern gar utmarkt (forutom att Christophe har ett franskt tangentbord pa den dator han fick av mig i julklapp).

Vi aker skidor med de tva stora tjejerna pa morgnarna. De grater en del, men börjar faktiskt bli ganska duktiga pa den här konstiga sporten. De viftar med sina stavar och halkar runt i sina obekväma pjäxor och tar sig bade upp och ner för backarna medan Christophe – pa sitt franska vis – skriker märkliga instruktioner och hejarop sa att det ekar mellan alptopparna.

Men det bästa är eftermiddagarna. När den lilla sover middag pa sin "club"
och de stora blir utskällda av franska skidlärare da aker vi – man och hustru – ensamma i backarna. Solen skiner, det finns massvis med snö och vi haller varandra i handen i sittliften. Det är en gammal station och liftarna tuggar langsamt och vi kommer ingen vart utan pratar och pratar som om allt möjligt, inte bara barnen.

Och vi blir lite solbrända och jag undrar stillsamt: vem i all fridens dar behöver sexleksaker när man far sitta i en sittlift och halla sin man i handen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.