… jo, just det…

… jag kanske är tvungen att förtydliga mitt förra inlägg om att man inte behöver nagra sexleksaker när man far sitta i liften med sin man…

Sexleksaker och sexleksaker…

Alltsâ.

När min man och jag kommer tillbaka fran vara samtal och var skidakning sa vidtar middag med tre barn: en tvaaring som äter sma gröna ärter och ketchup med sina franska fingertoppar, en sexaring som dränker grodlar i ketchup och en âttaâring som vill äta sig mätt pâ franska ostar och baguette. Och ketchup. (Det är vad som händer när man vägrar att köpa hem ketchup, aldrig köper detta röda gift – sa fort de kommer ut pa lokal halsar de direkt ur ketchupflaskan som den tyskaste av turister.)

Efter middagen (som i sig är mer utmattande än den längsta pist) drar vi oss sakta tillbaka till vart rum.

Fjorton kvadrat gissar jag att det är. Det finns sängar överallt, en säng befinner sig bokstavligen ovanför den smala viloplats där Christophe och jag förväntas ta för oss av varandra, glupskt och ohämmat.

Men sâ glupskt blir det i ärlighetens namn inte. För när samtliga medlemmar av var familj har duschat i den lilla, smala duschen, turats om att ga en sista gang pa den mikroskopiskt stora toaletten och jag har borstat tänderna pa alla omyndiga inklusive den unge som anser att det är ett oförglömligt övergrepp att attackera henne med tandkräm, da klättrar min man och jag upp och ned i vaningssängarna, pussar, pussar en gang till, stoppar om, stoppar om en gang till, hämtar napp, nalle, en nalle till och ja, sedan sover en av oss (dvs min man), kanske ett av barnen och jag vet inte men sexleksaker… ja, sexleksaker var kanske fel typ av liknelse.

Men jag gillar skidliften.

Och min man.

I gâr âkte jag till och med en svart pist. För att han bad sa snällt.

lift_1175676465_15190336.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.