Borta underbart hemma ännu bättre

Nu är vi hemma igen. Gårdagens inlägg skrevs lite hastigt (och lades upp med lite fördröjning), för tvååringen vred tillbaka euforiperspektivet lite grann genom att kaskadkräkas i frukostrestaurangen på morgonen vår sista dag och sedan slingrade vi oss (traditionsenligt) upp genom Europa med would-you-like-to-care-for-an-after-dinner-mint-sir-kräkande barn i baksätet. Vi kom fram klockan fyra i morse och nu står Christophe på sina skurgummeknän och skrubbar bilen med något franskt frätande rengöringsmedel.

Men livet är härligt. Jag fick sova tre timmar i min egen säng och jag har fortfarande problem med mina vita ringar runt ögonen. Och ingen har kräkts sedan klockan två i natt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.