Hoppsan!

Det är Internationella kvinnodagen i dag. Och den ska man väl fira som den outtröttliga feminist man är? Hålla långa, inspirerande samtal med döttrarna, smeka min vagina kärleksfullt, skriva på en petition och läsa lite ur de Beauvoir innan jag somnar?

Jag tror jag ska duscha, brukar Christophe svara om någon frågar honom hur han ska fira en (vilken som helst) högtidsdag.

Det är ett typiskt franskt skämt och anspelar på att omvärlden inte tror att fransmän har någon vidare hygien.

Ganska kul.

Om det nu hade varit så att fransmän egentligen inte alls har dålig hygien.

Nå, i alla fall.

Hur ska jag fira Internationella kvinnodagen?

Jag tror jag ska städa lite.

Det är tyvärr inte alls ett skämt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.