Internationell kvotering

Middagen gick bra. Den gravida kvinnan åt allt. Nästan bokstavligen faktiskt. Och sedan lutade hon sig tillbaka i stolen och klagade på att hon inte kunde andas ordentligt. Mycket smickrande.

Till varmrätten talade vi om män som inte kan ligga still när de sover och när desserten bars in (av mig) hade vi hunnit till slemproppen. Mycket trevligt.

I dag är det en underbar söndag. Mannen är ute och springer långrunda (3 timmar! Ja, han är rubbad), det spöregnar ute (ja, han är obeskrivligt rubbad) och ungarna är upptagna med diverse spel och märkliga lekar. Mycket passande.

Min Egentid har jag använt på det viktigaste av sätt och jag har surfat på nätet, tittat på klipp från melodifestivalen och har kunnat konstatera att ni gjort det enda rätta och Sarah Dawn Finer är nu i final.

Tack.

Men så undrar jag. Vad är det här påhittet med Internationell jury? Inte är det konstigt att folk har invändningar mot kvotering till bolagsstyrelser när man sysslar med någon form av tröstpris i Sveriges eget OS.

Och så undrar jag en sak till. Har någon insett att Serge Gainsbourg var med i årets uttagning? Lyssna på Stacey Kents fina version av Ces petits riens och sedan kan ni få berätta vilken av årets låtar (introt) som är en ripp på den. Den som först gissar rätt vinner en pocket.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.