Var man vid sin läst. Kvinnan hålls i köket.

Alltmedan ni förbereder er för melodifestivalen står jag i köket och slavar. Vi får en höggravid låtsasvegetarian på besök och jag marinerar tonfisk (för det äter hon), blötlägger linser, slungar spenat och ska just till att fritera lite calamares.

Christophe verkar ha somnat i vinkällaren och jag ville bara be er att rösta på Sarah Dawn Finer åt mig. Skitsamma om hon har tappat rösten. Hon är ändå bäst. Ja, nu när Carola har lämnat oss.

Nu måste jag tillbaka till köket. Några passionsfrukter kallar. Och så måste jag väcka Christophe och be honom att öppna en kokosnöt åt mig. Fresh Coconut Layer Cake, Ur Delia’s How To Cook, book one. Jag nästan hoppas att det är livsfarligt att äta kokosnöt när man är gravid. Då blir det mer över till mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.