Beaucoup Trop Tôt Hour

Hur gick vår pyjamaspartymanifestation? Jo, tack bra. Jag släckte. Ungarna protesterade. Men fann sig snabbt. Och med en ficklampa i handen läste jag HC Andersen på franska och kände mig som Antoinette de Saint-Exupéry ända till min äldsta frågade med uttråkad stämma:

– Det hära Earth Hour. Vinner vi nåt för att vi gör det, eller?

Klockan tio över fyra (vintertid) blev jag väckt av en kissnödig sjuåring.

Sedan dess är jag vaken. Jag har städat, fyllt och tömt tre diskmaskiner, stekt fattiga riddare, domderat och härjat. Jag skulle ha blivit en alldeles utmärkt kasernchef.

Söndagsläsning? Visst! Chicklithuset har en utmärkt intervju med en lovande kvinnlig författare. Läs den! http://www.chicklithuset.se/

image.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.