Och så blev dagen genast lite ljusare…

Lina_Forss02S-V_cPieter_ten.gif

I dag är jag så trött att jag knappt vågar blinka och dataskärmen känns luddig i kanterna. Så småningom läser jag ändå mina mejl och får veta att Lina Forss nya bok, en kärleksroman om Agnes och Edward, kommer i april och att Lina ska skicka ett signerat exemplar till mig.

När jag läste Linas första bok Vildängel blev jag alldeles tagen. Det första kapitlet i den boken är så rysligt bra att håren ställer sig på armarna. Just det kapitlet påminde mig inte så lite om Amélie Nothomb, en av mina absoluta favoriter. Men Lina är ingen blek kopia, även om hon ser ut som en älva. Vildängel och Hallonbäcken är två poetiska, roliga, egna och mycket, mycket personliga romaner.

Den nya boken som kommer ut i april, Agnes och Edward, är inte självbiografisk. "En bok som bara ville bli till", säger Lina på sin hemsida.

Och jag kommer att få läsa den innan den kommer ut i handeln.

This, my friends, is the beginning of a very good week.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.