Jag kan tyvärr inte träna, vilken otur!

I dag sitter jag och arbetar på Pirat. Martina Haag sitter en bit härifrån, hon frågade om jag inte skulle följa med henne och träna. Jag svarade med en trippelgardering:

"Åh, vad synd! Jag har tyvärr redan tränat" (visserligen inte i dag, men ändå) "och dessutom hinner jag inte" och "jag känner mig faktiskt lite risig, kanske något med halsen, möjligen lite ont i huvudet, en liten förkylning som är på väg…"

Martina såg ut som om hon tyckte att jag var lika trovärdig som den som åtalas för mord och hävdar att han är oskyldig för att "jag har aldrig träffat offret i hela mitt liv och dessutom var det faktiskt i självförsvar som jag slog honom i huvudet".

Ses vi i Uppsala i kväll?

uppsala.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.