Trams, demokrati och dödsångest!

Det är snart dags att utnyttja sin demokratiska rättighet och rösta i Europavalet. Det ska bli kul.

Ryktet har nått mig att pappa har givit sig in i europapolitiken. Det gladde mig att höra ända tills jag blev på det klara med exakt hur han gör sitt inträde på den internationella scenen. Då insåg jag att han har hamnat lite snett. För hörrni. Det är klart att ni inte ska rösta på Alf Svensson i valet till Europaparlamentet . Verkligen. Det är till och med solklart. Om skulle ni tycka att det finns det allra minsta lilla frågetecken som måste rätas ut, vill jag påminna om att Alf är kristdemokrat. Kristdemokrat! Tro mig när jag säger att det inte behövs fler kristdemokrater i Europa. Det är illa nog som det är.

Varför pappa – den hederliga socialdemokraten – plötsligt har engagerat sig för Alf Svensson är ett mysterium och kan enligt min mening bara bero på att pappa är rädd för att dö och att han av någon anledning tror att Alf ska hjälpa honom med Sankte Pers portkod när det väl blir dags.

Minns i stället detta:

Det viktigaste är inte att rösta. Det viktigaste är att rösta socialdemokratiskt.

Själv ska jag rösta på Evin Cetin.

alf435.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.