Schysst asså, schysst!

Jag är heltidsarbetande. Jag har tre barn och en man som kräver oansenlig uppmärksamhet från min sida. Därutöver använder jag mig av min dyra lediga tid för att skriva en liten blogg i vilken jag gör mitt allra bästa för att underhålla er. Gratis, ska tilläggas. Det betyder att jag inte får betalt och att ni slipper annonser och annat otyg.

I fredags meddelade jag att jag tänkte ta två dagars ledigt från bloggen för att ta lite semester. När man i vanliga sociala sammanhang säger att man ska åka bort så svarar de flesta: Åh, vad trevligt, ha det så kul! Hur många av er tog en knapp minut av er dyrbara tid för att önska mig en välförtjänt vila? Hur många? Vill ni kan ni titta i förra inlägget. Det går fort att räkna. Noll stycken. Jag upprepar: inte en enda en.

Kul. Trevligt. Härligt med lite artig dialog så här i bloggvärlden.

I dag tänkte jag därför sola, bada, äta, läsa lite ur en bok, vila lite till. Ni, kära bloggläsare, får umgås med någon annan.

solstol2.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.