Vad tycker jag i dag då?

Ja, i dag tycker jag att det är dåligt väder. Men det ska bli bra väder om ett par dagar. Till helgen kanske. Det har vädergubbarna och gummorna sagt nu i ett par veckor: att om ett par dagar ska det bli bra väder. Om ett par dagar vänder det, då blir det bra igen. Jag tror att det här är en konspiration iscensatt av de belgiska myndigheterna, att de alltid säger att det ska bli bättre om ett par dagar. Vänta bara, var bara lugn, inte bli upprörd nu, såååååja, snart, snart! Om de inte gjorde det skulle nämligen det belgiska folket bli helt knäppa, förlåt knäppare, eftersom det ALLTID, ALLTID, ALLTID är dåligt väder här.

Den här regeringstaktiken fungerar faktiskt bra. Trots envist duggregn planerar jag min helg helt och hållet utefter premissen att solen kommer att gassa över Bryssel från och med lördag morgon. Det känns nästan lite skönt att det är lite dåligt väder just nu, jag menar, eftersom jag vet att det kommer bli fint om ett par dagar.

Det är vad jag tycker i dag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.