Ledig?

Alla verkar ha gått på blogg-semester. Det är tystare än en riksdagsdebatt i kommentatorsfältet och praktiskt taget samtliga bloggare jag läser har lagt sig i sommarblöta. 
 
Men jag har inga planer på att sluta blogga. Nä-nä. I morgon ska jag bjuda mina kollegor på avskedsfika och sedan har jag inget annat än bloggen att skylla mitt – minst sagt – tröga romanskrivande på. Jag har tagit tjänstledigt för att färdigställa Roman Nr 2. Sålunda kommer jag sannolikt att blogga mer än någonsin. För att inte tala om hur mycket jag ska städa. 
 
Tekniken på bloggen måste biffas upp bara. Det har gjorts lite ändringar i ettorna och nollorna så kommentatorsfältet visar lite för mycket info om er. Vi ska ändra på det. Hemma hos min blogg ska man få vara hur anonym man vill. Går man över gränsen skickar jag säkerhetspolisen på er. Antingen eller liksom. Jag hoppas också att jag snart ska kunna ladda ner meningslösa fotografier på min vardag och annat spännande nonsens. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.