Scoop 2

Jag har aldrig gått igång på Bo Baldersson. Jag tycker det är trista böcker, ålderstigna. Lika roliga som Poppe. Det får man väl säga nu när han (kanske) har dött? Det där med att inte tala illa om de döda har jag nämligen aldrig riktigt begripit, varför skulle man inte få göra det? Vad ska man annars tala om? De som lever och fortfarande kan bli sårade?
 
Men. Skulle Baldersson visa sig vara Kyrklund, då ska jag genast läsa om hela serien. I andakt. Och skämmas. För Kyrklund får man inte tala illa om. Verkligen inte. Om det däremot är Michael Jackson som ligger bakom Statsrådet och den där lärarnissen, då står jag för vad jag just sa. Slutligen undrar jag om den där läraren på Irland också har dött i helgen? 
 
Nu tackar jag för i dag. Och går och lägger mig i hettan. Inte för att jag tror att jag kommer att få sova, men för att det förväntas av mig. 
 
Godnatt. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.