Måndagsintervjun

Jag blir intervjuad i Realtid i dag. Läser som vanligt med stort nöje kommentarerna. Och undrar. Är det verkligen möjligt att inte bli missuppfattad? 
 
Jag orkar inte tjata igenom vad jag redan har sagt om delägarskap, branschens dubbla budskap och mina egna kvalifikationer för ett delägarskap. Men ett klargörande måste jag ändå göra: 
 
– Det är inte synd om mig. 
 
Vi tar det en gång till.
 
– DET ÄR INTE SYND OM MIG.
 
(Och andra boken kommer inte till jul, den är FÖRHOPPNINGSVIS färdigskriven till jul och kommer ut om ett år eller så. Eller inte. Den som lever får se. Men den kommer inte att handla om någon seriemördare. Och den seriemördare som den inte handlar om kommer inte att arbeta på Lemmel & Davidsson. Och den som inte försvarar den icke existerande seriemördaren kommer inte att heta Hanna.)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.