Stackars mig

Jag akte fran Sverige i morse (därav nytt tangentbord). Det var sjutton grader, regn i luften och pappa pratade hela vägen till Skavsta om hur manga älgar han mördat i skogarna vi akte förbi. Nu ar familjen samlad i Provence (Gordes i Luberon). Här ska vi stanna till pa söndag da vi aker till Florens. I Italien ska vi semestra till den 2 september (ga pa dop, umgas med kompisar) da vi aker tillbaka till Florens där vi ska bo i ett ar. Christophe ska undervisa lite pa det som förmodligen är Europas vackraste universitet och jag ska skriva och umgas med mina barn.
 
Stackars mig.
 
Vi tar det en gang till.
 
STACKARS MIG.
 
Nu ska jag dricka lite rosévin medan Christophe lägger barnen.
 
Sedan ska vi äta. Utomhus. Temperaturen har nu sjunkit till 28 grader.
 
Stackars, stackars mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.