Tusen ord?

Jag är rent generellt inte bra pâ att publicera fotografier pâ mig och mitt liv pâ den här bloggen. Men de senaste dagarna har jag varit ganska sugen. Problemet är att internetuppkopplingen här bland Luberons kullar är lika urâldrig som olivträden som kantar vägen ner till det lokala bageriet. Det funkar helt enkelt inte.
 
Men om det hade gâtt, dâ hade jag velat visa bilder pâ den bondgârd uppe i bergen (som hämtad frân en roman av Marcel Pagnol) där vi satt och ât häromkvällen vid ett lângbord medan gârdens grisar och getter – bokstavligen – bökade under bordet för att roffa ât sig rester av sina egna. Solen gick ner bakom bergen, min treâring somnade i mitt knä och jag ât hemgjord getost med honung och drack kaffe. Möjligen är det den bästa middag jag nâgonsin ätit.
 
Jag skulle ocksâ vilja visa fotografier pâ citron, oliv och fikonträden som växer överallt – den här övermodiga vegetationen som gör mig sâ vemodig, van som jag är att längta efter färskpotatis och övermogna blâbär.
 
Och slutligen vore det kul om ni kunde se den här samlingen fransmän som jag umgâs med – samtliga läser de Millenium och ställer frâgor om hur mycket kaffe svenskar egentligen dricker, var Hedeby ligger och om det gâr att kräva att fâ sjukvârd i Sverige om man râkar bli levande begravd med skottsâr i huvudet. 
 
Det är skitbra foton. Som ni alltsâ inte fâr se.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.