En dag i en författares liv

Jag försökte skriva en liten betraktelse över mitt eget liv. Den började med något i stil med "vaknar, tittar ut över vinfälten, somnar om…"
 
Jag var tvungen att sluta. Jag blir alldeles för avundsjuk på mig själv. 
 
Men, en sak undrar jag. Hur länge måste man bo i ett land för att det ska vara okej att snacka skit om det? Alltså, inte sånt där rart och förtjusande som hur italienarna kör bil och deras inställning till inkomstbeskattning (lovar komma med det också) utan allvarlig skit som deras människosyn och havererade demokrati?
 
Räcker en vecka?
 
PS. Fotografier kommer. Sist jag laddade ner ett foto på bloggen tog det en timme och femtio minuter. Den här gången ska jag be min bloggmaster Jonna att hjälpa till. Men det var stort kalas i går så personalstyrkan på Pirat kanske är lite trött… Det är i alla fall ingen som svarar när man ringer…  GRATTIS förresten, käraste Pirat. Jag lovar att komma på 20-årsjubileumet. Och då ska jag ha skrivit minst… ja, allra minst… två böcker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.