Smuts, droger och regn

Jag och min man letar lägenhet. Det är inte roligt. Om jag en endaste gång till hör en endaste agent till säga att DENNA apartamento… signora… är multo grande, representativo och bellissima och carina och …. här bredvid bor consule och diplomate och sedan öppna dörrarna in till något där inte ens kackerlackor vill bo, än mindre får plats, då slår jag in tänderna på närmaste italienare.

Dessutom regnar det. Det regnade i går också. VAD ÄR DET FÖR NÅT?? Jag har inte flyttat från mitt fantastiska hem för att mitt liv ska regna bort.

Nu ska jag jobba. Om någon under tiden skulle kunna ta reda på var jag kan ladda ner Oprahs intervju med Whitney som sändes i går, vore jag tacksam.

Jag vill inte LÄSA intervjun, jag vill SE intervjun. Varenda darr på rösten, varenda tår i ögonvrån…

Varför är jag så besatt av henne? Jag KÄNNER för henne helt enkelt – den här miljonärskan, hon som har allt och lite till. Det kan inte vara lätt. Fråga mig bara, fast i paradiset utan några som helst förpliktelser. Det är jobbigt ska ni veta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.