Systerskap

10 september 07:46
Jag har en lång skapardag framför mig. Men först ett par koppar kaffe. I natt blev sömnen nämligen kort, jag började (och slutade) läsa Katerina Janouchs senaste och, systrar, den är oliiiiiiiiiiiiiiiiiiidligt spännande.

Katerina är mer produktiv än JCO, hon skriver vad jag tror är Sveriges mest besökta författarblogg, driver sensuell klädaffär på Pub och i Sturegallerian, hon medverkar i radio, skriver krönikor i både dags och veckopress, frågespalter, barnböcker, faktaböcker.

Hennes energi märks i hennes böcker och i Systerskap får hon upp ett tempo som jag nog aldrig har hittat i en relationsroman tidigare. De senaste deckarna jag har läst kan inte heller på något vis tävla med Janouch (släng er i er illa murade spänningsvägg!). Det är ett snilledrag att låta en barnmorska spela huvudrollen. Jag blir uppriktigt sagt fullkomligt trollbunden av varenda sida som handlar om Cecilias nattskift på förlossningen.

Systerskap.

Läs den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.