Kärlek, förkylning och bloggtroll

Jag sitter här i regnet och snyter mig. Men vad är väl en liten släng av svinis när man har ett sånt fantastiskt liv som jag har?

Ni är så snälla mot mig. Tack för alla fina ord och att ni inte påpekar att min födelsedagsklänning var alldeles för kort (som min syrra gjorde) och att ni inte sa att man inte ska ha en sån dära drapering över bysten om man har storlek D-kupa (som min syrra gjorde).

Jag är så älskad. Nästan framför allt på den här bloggen. Så nu undrar jag: varför har inte jag några bloggtroll? Varför är det ingen som skriver könsord i kommentarerna och skickar virtuella bajskorvar på min mejl? Är jag verkligen så fruktansvärt mesig och ointressant? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.