Och…

 Jag glömde Amos Oz. I förra inlägget. 

Att jag kommer att bli upprörd när inte han får nobelpriset i litteratur på torsdag. 

Mer upprörd. Mycket mer upprörd än något annat som upprör mig för tillfället. Förutom myggen. Jag hatar de toskanska myggen. Verkligen. Och den italienska internet-servicen, eller vad jag ska kalla den. Och, vänta. Jag glömde tv:n. Den italienska "tv:n". Sorry. Rättsväsendet klarar av en och annan mördare och våldtäktsman som går fri. Men jag klarar faktiskt inte av den här jävla tutt-tv:n. Inte en enda kväll. 

I kväll ska jag gå in på Amazon och beställa hem lite dvd-boxar. Har Dexter, säsong tre kommit ännu? Mad men ska vara bra har jag hört? Sopranos, varför inte? Christophe har aldrig sett Sopranos, det borde gå på allmänbildningskontot. Och Grey? Va. Är det nåt att ha? Vad mer? Just det: den där terapiserien, vad heter den? Analyse me? Som går på svt. Har ni några tips?

Svar till Strandad I Tutt-tv-land. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.